شماره تماس کارخانه جوجه کشی207 : 02133722838

تلفن همراه جهت تماس برای خرید انواع محصولات کارخانه جوجه کشی207: 09123332661
تلفن همراه جهت تماس و خرید انواع محصولات از کارخانه جوجه کشی207: 09123332661 

خصوصیات انواع مرغ ها

خانه / دسته‌بندی نشده / خصوصیات انواع مرغ ها

مرغ های تخم گذار و مرغ های گوشتی هرکدام ویژگی هایی دارا می باشند که البته خصوصیات مرغ تخم گذار بارز تر است در اینجا به برخی خصوصیات بارز این دو مرغ اشاره داریم.

خصوصیات مرغ تخمگذار
مرغ تخمگذار ( لگهورن ) به جیره پروتئین بالا نیاز ندارد و بخصوص در پیک تولید باعث عارضه پرولاپس و در نهایت مرگ خواهد شد. بهتر است که در زمان تخمگذاری از ویتامین AD3E برای بهبود درصد و استحکام پوسته استفاده نمایید. مرغ تخمگذار خوب در سال بسته به شرایط تغذیه، محیطی و نژاد بین ۲۰۰ تا ۳۰۵ تخم می گذارد.

پرورش مرغ تخم گذار

مرغ تخمگذار نسبت به مرغ گوشتی دارای ظاهری سبک تر و سرحال تر و کنجکاو و فعال ترمی باشد .
مرغ تخمگذار دارای تاج و ریش خوش رنگ و گرم و منقاری قوی و کوتاه با پیگمانی کمرنگ می باشد.
پشت و سینه پهن و طویل و عضلات خوب می باشد. همین طور فاصله لگن و سینه مرغ تخمگذار نازک و ودور از هم می باشد و مخرجی بزرگ و کرطوب و عاری از پیگمان دارد.
مرغ تخمگذار دارای ساق پای زاویه دار و از نظر پیگمان کم رنگ می باشد و شکم نرم و پهن می باشد.
دارای پر و بال کهنه و ساییده و بدون پپر ریختگی و وزن بین 5.1 تا 7.1 کیلوگرم می باشد.

خصوصیات مرغ گوشتی
مرغ گوشتی به واسطه ژنتیک خاص خود مستعد وزن می باشد و در حدود ۶ هفتگی به وزن تقریبی ۲ – ۲/۳ کیلوگرم وزن می رسد البته برای این وزن گیری نیاز به جیره دارای پروتئین بالاتر می باشد .

مرغ گوشتی دارای تاج و ریش کم پشت و پریده رنگ و سرد و منقاری طویل و راست و نازک و پیگمانی پررنگ می باشد.
پشت و سینه مرغ گوشتی نازک و گرد و کوتاه و رشد عضلات کم و لاغر می باشد. همین طور فاصله لگن و سینه مرغ گوشتی نزدیک به هم می باشد و مخرجی کوچک و خشک می باشد.
مرغ گوشتی دارای ساق پای پینه دار و کلفت و دارای چربی در زیر پوست می باشد و شکم کم عمق سفت و نازک می باشد.
دارای پر و بال تمیزو جدید و آثار پرریختگی می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجرا شده توسط: همیار وردپرس